HomeAgendaNieuwsActiviteitenVrijwilligersFotoalbumInstantiesPublicatieOnze partnersContact

Cheque voor het inloophuis

19/02/2015

Zaterdagmiddag 14 februari jl. was een gezellige en drukke middag in het inloophuis. De gasten werden verrast door een nummer van jazzband Piece of Cake uit Deventer, die kwam binnenlopen.

Om 14.30 uur nam Cornelis Klomp, voorzitter van Stichting Inloophuis, een enorme cheque in ontvangst. De gulle gever, de heer C.C.J. Hoogland wonende in Putten, overhandigde de cheque.

De heer Hoogland nam in december jl. afscheid als kandidaat notaris bij notariskantoor Blankhart en Bronkhorst in Beekbergen om,  na een dienstverband van bijna 24 jaar, met vervroegd pensioen te gaan.

Zijn afscheidscadeau, een bedrag van € 1500,00 is door de heer Hoogland geschonken aan inloophuis ´t Hart van Putten. De cheque werd met veel dank en onder luid applaus van de aanwezige gasten en vrijwilligers aanvaard. jazzband omlijstte het. Na de overhandiging van de cheque werd gezamenlijk koffie gedronken en zoals elke tweede zaterdag van de maand werd er gesjoeld, dit keer om leuke Valentijnsprijsjes. Kortom, het was weer een bijzonder gezellige middag in het inloophuis.
​​

Naar het volledige nieuws-overzicht

Openingstijden

Het inloophuis is vandaag geopend van 15:00 tot 17:00 uur.
Voor alle openingstijden: klik hier

Komende activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Laatste nieuws:

Pinksteren

't Hart van Putten is 1e Pinksterdag gesloten. Ook zal er geen maaltijd zijn die datum.  ...lees verder

Koningsdag gesloten

Op Koningsdag zal, vanwege de te verwachten drukte op het plein, 't Hart van Putten gesloten zijn.  ...lees verder

Recept Heldinnensoep

Hierbij het recept van de heerlijke wortelsoep met sinaasappel.  http://passievrouwen.com/food/recepten/wortelsoep-verse-s...lees verder

Bekijk alle nieuwsberichten