HomeAgendaNieuwsInstantiesActiviteitenVrijwilligersFotoalbumOrganisatieOnze partnersContact

Impressie Feest 1 jaar open!

01/03/2014

Zaterdag 1 maart was het feest in het inloophuis!

Een jaar geleden gingen de deuren van het inloophuis open.  Veel mensen hebben de weg gevonden naar het inloophuis en vinden daar altijd een gastvrij onthaal, gezelligheid en lekkere koffie. Eenmaal over de drempel gekomen, blijven de gasten met veel plezier het inloophuis gezoeken. "het voelt als mijn tweede huis" vertelt één van de gasten. 

Ook zaterdagmiddag 1 maart jl. waren er veel gasten om het feest mee te vieren. Ook veel vrijwilligers en bestuursleden waren aanwezig. Het was een gezellig samenzijn. Maar er werd ook afscheid genomen van Gerbert Priem en Ida van Donkersgoed. Gerbert werd toegesproken door Méry van Huffelen die memoreerde aan het feit dat Gerbert vanaf het eerste uur bij de tot standkoming van het inloophuis betrokken was. Hij werd hartelijk bedankt en kreeg een bloemetje en bon. 

Ida van Donkersgoed werd bedankt namens allen door Henrike van Ooijen. Ida was een gewaardeerde coördinator met een warm hart voor gasten en vrijwilligers. Er werd nog een lied gezongen en Ida kreeg veel kadootjes en  een boekje aangeboden met bijdragen van gasten, vrijwilligers en bestuursleden. Ida gaat met haar echtgenoot Rien in Apeldoorn werken. 

Er werd koffie/thee en een sapje gedronken en daarbij werd gesmuld van de soesjes die geschonken waren door Albert Heijn. We zijn blij dat de koffie het afgelopen jaar gegeven werd door Albert Heijn en ook voor het komende jaar kunnen we weer van hun aanbod gebruik maken. De heer Freek Pasman was aanwezig, dus kon hij meteen bedankt worden en meegenieten. Ook werd dank uitgesproken voor het vernieuwen van de website door Michiel Haagen. 

Om 17.00 ging de deur weer dicht en werd de vlag weer binnengehaald. Het feest was afgelopen enalles werd weer opgeruimd door de gastvrouwen.

We kunnen dankbaar terugkijken op het afgelopen jaar en nu weer verder, want er is nog heel veel te doen in ons mooie inloophuis. 

 

Naar het volledige nieuws-overzicht

Openingstijden

Het inloophuis is vandaag geopend van 10:00 tot 12:00 uur.
Voor alle openingstijden: klik hier

Komende activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Laatste nieuws:

De Koffiekan

De Koffiekan in 2023 In 2023 is het iedere eerste zaterdag van de maand van 10 tot 12 uur de Koffiekan in ‘t Hart van Put...lees verder

Zondagmiddag

De openingstijden van het inloophuis zijn op zondagmiddag met ingang van 1 januari gewijzigd. Het inloophuis is vanaf 1 januari...lees verder

Open atelier

Zaterdag 29 oktober is er van 14.00 tot 16.00 uur de mogelijkheid om creatief bezig te zijn. De kosten zijn €3,-. Je g...lees verder

Bekijk alle nieuwsberichten